DROGIRNI MATURANT, SIN FUNKCIONERA SNSD-A, NAPAO POLICAJCE: Prijetio im poznanstvom s direktorom polcije

Maturant Ivan Radeljić Kresojević uhapšen je u nedjelju u zoru zbog napada na policajce na Trgu Krajine u Banjaluci. Prilikom hapšenja bio je pod uticajem kokaina i alkohola, a policajcima je prijetio poznanstvom sa direktorom policije Sinišom Kostreševićem.

Kako se navodi u biltenu dnevnih događaja MUP-a RS, Kresojević se policajcima unosio u lice i govorio „Šta hoćete vi, sve ću vas sjebati, meni je Kostrešević bio na maturi, vidjećete vi“.

Pored tog bezobrazluka, Kresojević je nakon što je uhapšen i prevezen u policijsku stanicu Centar nastavio da se opire i jednog policajca je udario nogom u butinu.

Ipak, pozivanje na prijateljstvo sa direktorom policije nije mu pomoglo, jer su ga policajci na ulazu u PU Banja Luka savladali, nakon čega je prestao da pruža otpor.

Policajci su o svemu obavijestili dežurnog tužioca banjolučkog tužilaštva koji je ocijenio da se radi o krivičnom djelu „sprečavanja službenog lica u vršenju službene radnje“.

Kresojević je po dolasku u PS Centar podvrgnut alkotestiranju i utvrđeno je da ima 0,66 promila alkohola u organizmu, nakon čega je podvrgnut i testiranju na prisustvo droga i utvrđeno je da je pozitivan na kokain.

Inače, Ivan Radeljić Kresojević je sin vlasnika laktaške firme „Bepro“ i dugogodišnjeg funkcionera SNSD-a Zvonimira Kresojevića, a njegova majka Milkica važi za sivu eminenciju gradske uprave Laktaši.

Izvor: mojabanjaluka.info

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas