NEBOJŠA VUKANOVIĆ: “Prijestolonasljednik Igor Dodik stigao u Trebinje pod jakom pratnjom”

Foto: Nebojša Vukanović

Jake snage policije, i uniformisane i u civilu, sa patrolnim vozilima, obezbjeđivle su prostorije SNSD-a dok je Igor diktirao zadatke i obaveze, kaže Nebojša Vukanović

Igor Dodik, sin predsjednika RS Milorada Dodika i organizacioni sekretar SNSD-a, jučer je boravio u Trebinju gdje je prisustvovao sastanku GO SNSD u ovom bh. gradu.

O svemu se oglasio i lider liste Za pravdu i red, Nebojša Vukanović, koji je jučer pratio dolazak i boravak Dodikovog sina u Trebinju.

image

/ Nebojša Vukanović

– Kao što sam juče najavio, novi organizacioni sekretar i prvi operativac SNSD-a, Prestolonasljednik Igor Dodik stigao je danas u Trebinje, i to sve pod rotacijama i pratnjom policije. Prvo je odsjeo u Bijelim platanima a potom otišao na partijski sastanak u sjedište GO SNSD Trebinje, a zanimljivo da se njegova pratnja i vozilo sklonilo iz centra grada bukvalno par minuta nakon što sam snimio prilog, napisao je Vukanović.

Potom je kazao kako Igor Dodik “ima jače obezbjeđenje od premijera”.

– Jake snage policije, i uniformisane i u civilu, sa patrolnim vozilima, obezbjeđivle su prostorije SNSD-a dok je Igor diktirao zadatke i obaveze, vršio selekciju i počeo proces preslagivanja Partije, a mi smo targetirani kao najveća opasnost za Partiju i režim. Igor ima jače policijsko obezbjeđenje od premijera, a pitanje je na osnovu čega je to dobio, i da li Tatim sin ima iste privilegije kao Crveni baron sa budžetom od 56 miliona maraka, ističe on u objavi na svom blogu.

On je dodao kako je u Trebinju jučer zbog Dodikovog dolaska vladalo vanredno stanje.

Izvor: oslobodjenje.ba

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas