ZORAN KESIĆ NASMIJAO REGION PRILOGOM O NASTUPU SRBIJE NA EURU: “Ko je kriv? Hrvati!” (video)

"Volite li fudbal? Volite, nažalost, moje saučešće. Govorimo o nastupu reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu"

Foto: YouTube/24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal

Fudbalska reprezentacija Srbije je svoj put na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj završila u grupnoj fazi. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija završili su na posljednjem mjestu grupe.

Fudbal je, naravno, i dalje glavna tema u komšiluku, a prilog reprezentaciji Srbije posvetio je i sjajni Zoran Kesić, u svojoj satiričnoj emisiji 24 minuta sa Zoranom Kesićem.

– Volite li fudbal? Volite, nažalost, moje saučešće. Govorimo o nastupu reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu. Za razliku od velikog broja građana koji odu i tamo ostanu, fudbaleri su se baš brzo vratili, započeo je Kesić.

Kako se u Srbiji, bizarno, nakon kraha na Euru na kritički način govorilo i o tome da su Dragan Stojković i njegovi izabranici u Njemačku otputovali hrvatskim avionom – to je komentarisala čak i Ana Brnabić, predsjednica državne Skupštine – popularni voditelj nije mogao bez svog satiričnog osvrta:

– Tu smo, znači. Tačno sam znao da nije do trenera, saveza, taktike, igrača ili stručnog štaba, ili trulog sistema i sprege stranka – država – fudbal – navijači – mafija, nego ko je kriv – Hrvati! I svaka čast predsjedniku što je uopšte smogao snage da odšuti i uđe u taj neprijateljski zrakoplov i pozdravi naše nogometaše, poručio je Kesić.

U videoprilogu kanala “24 minuta sa Zoranom Kesićem – Zvanični kanal” pogledajte ovaj Kesićev nastup.

Izvor: Oslobođenje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas