PODRŽITE NAS – jer mi istražujemo za vas!

Valterportal je nezavisni, istraživački medij koji razotkriva korupciju i kriminal, bori se za istinu i pravdu jer vjeruje u bolje i pravednije društvo.

Na Valter se ne može politički i ekonomski uticati, za nas ne postoje zabranjene teme.

Valter je jedan od rijetkih medija koji NE ŽELI reklame jer iznad svega cijenimo svoju slobodu, nezavisnost i mogućnost da pišemo o svemu što smatramo da je potrebno kako biste shvatili sve procese u društvu – a mi ukazali na koruptivno i štetno djelovanje pojedinaca i struktura koje kradu budućnost našoj djeci, prevashodno političara i nosilaca javnih funkcija.

Stoga nam je potrebna vaša pomoć kako bismo održali svoju nezavisnost.

Unaprijed vam hvala na svakoj donaciji koja će pomoći i biti isključivo namijenjena istraživanju velikih priča o korupciji i kriminalu.

Valterportal je projekat Udruženja za promociju medijskih sloboda, kritičko i istraživačko novinarstvo (SKIN), osnovan u maju 2023. s ciljem i misijom nastavka snažnog promoviranja medijskih sloboda i vladavine prava kroz izvještavanje po najvišim profesionalnim standardima.

Za Valter rade i pišu istraživački novinari i ugledni kolumnisti iz cijele Bosne i Hercegovine, mi smo istinski bosanskohercegovački medij koji obrađuju teme, radi priče i analize iz cijele Bosne i Hercegovine.

Valter vodi nagrađivani istraživački novinar i urednik s dugogodišnjim iskustvom.

S ponosom ističemo da smo završili prestižni Google News Initiative, polugodišnji projekat jedne od najpoznatijih svjetskih kompanija s posebno dizajniranim treninzima, kao tek jedan od 13 odabranih medija iz Istočne Evrope, gdje smo u okviru medijskog Startups Laba stekli nove vještine, iskustva i tehnike uz pomoć Googleovih svjetski priznatih stručnjaka i trenera.

Valterportal je i nosilac JTI certifikata (Journalism Trust Initiative) Reportera bez granica, koji definira poštivanje etičkih standarda i međunarodne standarde pouzdanosti.

A sav naš rad od dana osnivanja posvećen je isključivo borbi protiv svih negativnih i loših pojava u društvu talentovanih ljudi kojima politički lideri i vođe oduzimaju budućnost.

Pomozite nam da to promijenimo,

Podržite nas, podržite naše istraživačke priče, bićemo vam zahvalni na svakoj donaciji!

Ukoliko imate bilo kakva pitanja javite nam se na redakcijski mail: info@valterportal.ba

UPLATE IZ BOSNE I HERCEGOVINE

Molimo vas da, ukoliko namjeravate uplatiti donaciju iz Bosne i Hercegovine putem bankovne uplatnice ili putem online/internet bankarstva, koristite bankovne podatke u prilogu:

PRIMALAC: Udruženje SKIN/Valterportal.ba
ADRESA: Kotromanića 48, 71000 Sarajevo
SVRHA: Donacija
BROJ RAČUNA: 3387 5022 0010 7816

UPLATE IZ INOSTRANSTVA

U prilogu su podaci za uplate donacija sa inostranog računa putem klasične transakcije:

BENEFICIARY: Udruženje SKIN/Valterportal.ba
BENEFICIARY BANK: UNICREDIT BANK DD Mostar,
Kardinala Stepinca bb,
88000 Mostar,
Bosna i Hercegovina
Uplata u USD (dolari)
IBAN: BA39 3387 5048 0012 7923
Uplata u EUR (euri)
IBAN: BA39 3387 5048 0012 7923
SWIFT: UNCRBA22

Valterportal dio je poola nezavisnih istraživačkih medija Centra za razvoj medija i analize (CRMA)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Pročitajte još