TAKSISTA OTKRIO DETALJE O UBICI IZ MLADENOVCA: “Rekao je da ima bombu, u jednom trenutku počeo je čitati vijesti”

Foto: MUP Srbije

Taksista D.A. (58) kojeg je oteo Uroš Blažić, masovni ubica iz Mladenovca nakon svog krvavog pira, saslušan je prošle nedelje u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu gde je do detalja ispričao kroz kakvu je agoniju, dugu šest sati, prolazio nakon što je u njegovo vozilo sa bombama uleteo ubica. Još uvek pod stresom zbog svega što je preživeo kobnog 4. maja, on je smogao snage i prisetio se svih detalja tokom vožnje sa Blažićem, kao i kako se ubica ponašao dok je bio u njegovom vozilu.

Prema saznanjima “Blica”, taksista je u Tužilaštvu ispričao da je kobne noći primio poziv od dispečerske službe u kojem mu je rečeno da ima vožnju do mesta u blizini Uba.

Kako je ispričao on se dok je vozio putnicu isključio sa autoputa na naplatnoj rampi Mali Požarevac.

– Tada je, ispričao je on, primetio više policijskih vozila u suprotnoj traci, a on je nastavio da vozi polako. Čekao je red na naplatnoj rampi i ispred njega je bilo nekoliko vozila. Oko 23.30 u njegovo vozilo je upao mladić koji je držao torbu u ruci – kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Prema rečima našeg sagovornika, Blažić se taksisti obratio rečima: “Vozi, imam bombu”.

– Taksista mu je rekao da ima mušteriju, međutim Blažić je bio uporan i pošto je pretio bombama taksista je shvatio da ima bombu. Blažić je seo pored devojke koja je već bila u vozilu. Ona je ćutala, a on joj se obratio: “Vidi, imam bombu” – kaže naš sagovornik.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas