ANDREJU POPOVIĆU (3) IZ BANJALUKE POTREBNA POMOĆ: Mali heroj na terapijama

Andreju Popoviću (3) iz Banjaluke, malom heroju koji od rođenja uspješno vodi bitke, sada je potrebna pomoć svih ljudi velikog srca, kako bi iz još jedne borbe izašao kao pobjednik.

Da bi u tome uspio zajedno sa svojim roditeljima, ugostiteljski objekat “Hey Joe Club” iz Banjaluke, pokrenuo je humanitarnu akciju.

“Ćao drugari! Moje ime je Andrej Popović i imam čak tri godine i osam mjeseci (sada sam veliki dječak).  Iako sam pri rođenju ostao bez kiseonika, pa je bilo upitno da li ću preživjeti… Međutim, ja sam odlučio da želim! Nakon vremena provedenog u bolnici zbog raznih problema (možemo reći i nepravilnosti u mome tijelu), napokon sam bio kući. Moja majka Megi i tata Bojan su provodili puno vremena sa mnom kod doktora na raznim ispitivanjima i terapijama, pazili me jer nisam mogao sam da jedem, okrećem se, podignem glavu, puzam i hodam”, stoji u objavi na Facebook profilu ovog ugostiteljskog objekta.

Nakon svih pobjeda, pred njim je ostala još jedna prepreka kako bi mogao komunicirati putem riječi i kako bi se pridružio drugoj djeci u školi kada za to dođe vrijeme.

“Trenutno idem na veoma duge i iscrpne terapije u Institut Đorđe Kostić u Beogradu, gdje po nekoliko sati radim sa doktorima i gdje se brinu i za moje ostale nepravilnosti i zdravlje. Kako bih nastavio sa ovim terapijama, moji roditelji su odlučili da zatraže pomoć”, navodi se u objavi.

Kako su u Fondu solidarnosti za dijagnostiku i liječenje djece u inostranstvu kazali, porodica malog Andreja se u toku ove sedmice sa zahtjevom za liječnje u Srbiji ovbratila Fondu solidarnosti “Duša djece”. “U  toku je postupak rješavanja ovog zahtjeva”, naveli su u Fondu solidarnosti za dijagnostiku i liječenje djece u inostranstvu.

Svi oni koji požele pomoći malom Andreju to mogu učiniti uplatom donacija na žiro-račun oca:

Bojan Popović

Majevička 29, Banja Luka

Raiffeisen Bank

1613 0000 1593 1335

Izvor: Buka

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas