ANKETA VALTERA: Mi istražujemo za vas, a vi nam pomozite da budemo još bolji!

Anketa koju smo vam pripremili pomoći će nam da budemo još bolji i beskompromisniji, jer za nas nema zabranjenih ni povlaštenih tema

Poštovani posjetioci/posjetiteljke Valtera, pred vama je anketa za koju vas molimo da je ispunite kakobiste nam pomogli da budemo još kvalitetniji i beskompromisniji, jer za nas nema zabranjenih tema!

Još od maja ove godine, kada smo počeli s radom, naša osnovna misija je snažno promoviranje medijskih sloboda i vladavine prava kroz izvještavanje po najvišim profesionalnim standardima i istraživačke priče o koruptivnom i štetnom djelovanju političara i nosilaca javnih funkcija.

Svjedoci smo pojačane negativne pojave lažnih vijesti, neprofesionalnosti, pristrasnosti u izvještavanju, namjernog održavanja tenzija u društvu i nekorektno promovisanih političkih ciljeva kroz medije, propraćenih tendencijama suzbijanja kritičnog mišljenja i izvještavanja, ali i malignog uticaja nedemokratskih režima.

Misija Valtera je vraćanje digniteta kritičkom i istraživačkom novinarstvu, pogotovo nakon što je u jednom djelu Bosne i Hercegovine otvoren institucionalizirani lov na novinare i nevladine aktiviste.

Anketa koju smo vam pripremili pomoći će nam da budemo još bolji i beskompromisniji, za nas nema zabranjenih tema ni povlaštenih, mi ne dopuštamo bilo čiji uticaj, želimo da budemo kao profesionalni medij što korisniji našem društvu.

Pomozite nam u tome i odvojite tri minute svoga vremena!

Anketu možete popuniti ako kliknete OVDJE.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas