BANJA LUKA: Policija u Gradskoj upravi, Stanivuković promijenio brave na vratima

Zamijenjene su brave na kancelarijama Ljube Ninkovića, predsjednika Skupštine grada Banja Luka i još nekoliko kancelarija skupštinske službe

Policija je trenutno u Gradskoj upravi na uviđaju zbog promijenjehih brava u Gradskoj upravi, odnosno kancelarije Ljube Ninkovića, predsjednika Skupštine grada Banja Luka.

Sam Ninković je potvrdio za Nezavisne novine da su promijenjene brave na dvije kancelarije, iza čega stoji, kako kaže gradonačelnik Draško Stanivuković. Dodaje da su njegovi saradnici jutros zatekli promjenjene brave.

– Moju je promijenio i u ovom trenutku nismo u mogućnosti da pristupimo prostorijama, pečatima, računarima i radnom prostoru – rekao je Ninković.

Dodaje da je on zvao policiju da napravi zapisnik.

– Mi se bojimo za pečate, kao osnovne stvari koje neko može zloupotrijebiti, i svi dokumenti koji se pojave danas su upitni – rekao je Ninković.

Podsjećamo, jučer je Stanivuković na skupu građana ispred Gradske uprave rekao da Ninković neće imati plaću, a ni njegov kabinet neće biti ovdje, te da odbornici neće imati plaće.

– On ne radi i neće biti u ovoj zgradi. Taj kabinet će biti vaš, iznijet ćemo njihovu fotelju – poručio je Stanivuković okupljenima građanima koji su došli na njegov poziv.

Vanredna sjednica Skupštine grada Banja Luka na kojoj se trebalo raspravljati i o stanju u “Akvani”, jučer nije trajala ni punih pola sata, a razlog njenog odgađanja je, kako kažu odbornici, strah od građana koje je Stanivuković, pustio u prostorije Gradske uprave.

Izvor: oslobodjenje.ba

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas