BRNABIĆ: U toku interna kontrola u MUP-u zbog spiska djece iz Ribnikara

Foto: hayat.ba

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da se utvrđuje odgovornost za objavljivanje spiska za spisak, djeca, OŠ Vladislav Ribnikar, interna kontrola MUP-aubistvo djece iz Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” i da je u toku interna kontrola u MUP-u Srbije.

„U toku je interna kontrola u MUP-u, odgovorni će odgovarati“, rekla je Brnabić u Skupštini Srbije gdje je u toku rasprava o zahtjevu za smjenu ministra policije Bratislava Gašića.

Podsjećamo da je Savjet roditelja Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ tražio od Vlade Srbije da utvrdi odgovornost ljudi koji su u javnost iznijeli spisak s imenima đaka, a koje je, navodno, maloljetni K. K. planirao da ubije.

Brnabić je rekla da niko ne bježi od odgovornosti i da su u svakodnevnom kontaktu sa Savjetom roditelja Ribnikara.

Skupština Srbije nastavila je raspravu o zahtjevu za smjenu ministra policije Bratislava Gašića, koji je prisutan u parlamentu kao i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Izglasavanje nepovjerenja ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću, je jedan od zahtjeva protesta „Srbija protiv nasilja“ koji su nastali kao reakcija na dva masovna zločina od 3. i 4. maja ove godine u OŠ „Vladislav Ribnikar“ i u okolini Mladenovca.

Izvor: nezavisne.com

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas