DANAS POČELA PRODAJA ULAZNICA ZA SFF U BOX OFFICEU: Nagrada za prve kupce

Foto: Oslobođenje/E.DŽ.

29. izdanje Sarajevo Film Festival počinje u petak, 11. augusta, a traje do narednog petka, 18. augusta

Za nekoliko dana počinje novi, 29. po redu Sarajevo Film Festival. Danima festivala se svake godine raduju i Sarajlije, i građani drugih gradova Bosne i Hercegovine, ali i turisti koji naš glavni grad posjećuju u ovom periodu.

Iako je online prodaja ulaznica za ovogodišnje izdanje SFF-a, koji će trajati od 11. do 18. augusta, počela prošle sedmica, danas starta prodaja ulaznica u Glavnom Box Officeu.

Svi zainteresovani filmofili će ulaznice za sve filmove u programima 29. SFF-a, od 10 sati moći kupiti u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu.

Kako najavljuju iz Press službe SFF-a, prvih deset kupaca bit će nagrađeno po deset besplatnih ulaznica za filmove u različitim programima i posterom ovogodišnjeg Festivala.

Ulaznice su u prodaji i online na web stranici Sarajevo Film Festivala, na tickets.sff.ba ili putem mobilne mobilne aplikacije SFF-a.

Inače, festival će ove godine otvoriti film dokumentarni film “Poljubite budućnost” (Kiss the Future) u režiji Nenada Čičina Šaina, a po njegovom i scenariju Billa Cartera (Miss Sarajevo). Ono što je zanimljivo i što je još početkom godine pobudilo veliku pažnju medija je činjenica da su producenti filma slavni glumci i dobri jarani Matt Damon i Ben Affleck, koji su film producirali preko svoje kompanije Pearl Street Films.

Izvor: oslobodjenje.ba

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas