DETALJI UBISTVA U CENTRU BANJALUKE: Uhapšene tri osobe, među njima i djevojka

Banjalučanin Saša Kisin (49), preminuo je od povreda zadobijenih sinoć u napuštenoj kući u banjalučkoj Ulici Jovana Dučića, a za ubistvo su uhapšene tri osobe.

Policija je uhapsila D.J. (48) iz Čelinca, djevojku  S.V. (20) iz Laktaša i D.K. (46) iz Laktaša i nalaze se na kriminalističkoj obradi, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo teško ubistvo.

Nakon krimininalističke obrade osumnjičena lica će biti sprovedena na ispitivanje u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

“Sinoć oko 21 čas, u napuštenoj kući u besvjesnom stanju sa povredama po tijelu pronađen je Kisin Saša. Od posljedica zadobijenih povreda u toku noći  je preminuo na Univerzitetskom kliničkom centru RS- Banjaluka”, navode iz Okružnog javnog tužilaštva BanjaLuka.

Na lice mjesta jutros je izašla dežurni okružni javni tužilac Nikolina Ševa, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka.

“Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela a biće naložena  i obdukcija beživotnog tijela  koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS”, navode iz Tužilaštva.

Mediji prenose da je jedan od uhapšenih Dragan Jelača osoba od ranije poznata policiji zbog teških krivičnih djela među kojima su i navođenja djece na prostituciju.

U pitanju osoba sklona lutanju i alkoholu, a sumnjičen je i za tuče i krađe.

On je bio je očevidac ubistva Brune Rolda koji je takođe ubijen u napuštenoj kući u Banjaluci pa zapaljen, te je na sudu svjedočio protiv optuženih.

Takođe je poznat i kao akter požara u napuštenoj  kući u banjalučkom naselju Dolac u kojoj je bio našao utočište.

Izvor: Nezavisne

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas