DJECI PUŠTALA NARODNU MUZIKU I GOVORILA DA SE POVEŽU S DUŠAMA MRTVIH DRUGOVA: Sraman odgovor doktorice ocu ubijene djevojčice

Foto: Nova/Printscreen/RTS

Slobodan Negić, otac djevojčice ubijene u OŠ „Vladislav Ribnikar“ otkrio je u „Utisku nedelje“ događaj koji se, kako navodi, prije nekoliko dana desio pod okriljem ove škole

Doktorica Ranka Radulović odgovorila je na navode Slobodana Negića, oca djevojčice ubijene u OŠ “Vladislav Ribnikar”, koji je u emisiji “Utisak nedelje” rekao da je “Radulović djecu uvela u kabinet, puštala im narodnu muziku i rekla da treba da se povežu sa duhovima svojih mrtvih prijateljica i prijatelja”.

„Vrijeme žalovanja. Neko žali u tišini. Neko preko medija. Neko pruža psihijatrijsku prvu pomoć. Po pozivu. Po srcu, pameti i iskustvu. Svima redom. Nastavnicima, učenicima i roditeljima. Građanima. Na prvoj liniji. Ne jedan. Sve dane. Uvijek“, napisala je Radulović na svom Facebook profilu, a ovaj komentar doktorice izazvao je ljutite reakcije, piše Nova.rs.

Slobodan Negić, otac djevojčice ubijene u OŠ „Vladislav Ribnikar“ otkrio je u „Utisku nedelje“ događaj koji se, kako navodi, prije nekoliko dana desio pod okriljem ove škole. Naime, kako tvrdi Negić, doktorica Ranka Radulović koja je poslata u „Ribnikar“ kako bi pomogla djeci i roditeljima nakon tragedije, „djecu je uvela u kabinet i tamo im puštala narodnu muziku i govorila im o tome da treba da se povežu sa duhovima i dušama svojim mrtvih prijateljica i prijatelja“.

„Radulović je 5. maja, unutar škole ‘Vranislav Ribnikar’ vidjela na hodniku djecu, koja su došla da uzmu neke stvari iz škole, i sasvim slučajno je među djecom bila i jedna od kćerkinih najboljih prijateljica… Radulović je pod okriljem te škole, uz znanje direktorice te škole, djecu uvela u kabinet i tamo im puštala narodnu muziku i navodila ih i govorila im o tome da treba da se povežu sa duhovima i dušama svojim mrtvih prijateljica i prijatelja. Takođe, nastao je tajac kada sam danas to iznio na toj sjednici“, naveo je Radulović i rekao da je doktorica „poslata od strane ministarstva zdravlja, kao neko ko treba da pomogne u toj situaciji djeci i nama roditeljima“.

Gost „Utiska nedelje“ je rekao i da ove informacije iznosi u javnost pod punom moralnom odgovornošću i da je spreman da to odbrani na sudu, kao i da je dobio saglasnost majke jedne od djece koja su učestvovala u „mračnoj psihoterapijskoj seansi koju je sprovela Ranka Radulović“.

„Ne postoji niko kome je jasno kako se to dogodilo. Ja ću lično kao građanin ove zemlje uraditi sve što mi je u pravnoj moći da ta doktorica nikada više ne radi taj posao. To je bilo bez ikakvog znanja roditelja, djevojčica koja je došla kući je bila uplakana i nije ni čudo što je bila uplakana u toj traumi od dana kad se to dogodilo“, smatra Negić.

On je zatim istakao da „doktorka Radulović ima firmu koja naplaćuje kurseve za obuku muzikoterapeuta“ i da ta ista doktorica na svojim javnim profilima na društvenim „danima apeluje na državu da se u svim predškolskim i školskim ustanovama otvori muziko-psihoterapijska radionica i da se zapošljavaju muzikoterapeuti, kao i da njena firma postane državna institucija“.

Izvor: fokus.ba

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas