EXIT 2024: Ofenbach, Alok i Oliver Tree donose hitove teške milijarde strimova na glavnu binu festivala!

Tesla Universe glavna bina EXIT festivala upravo je dobila moćno pojačanje! Hitove čija se težina mjeri milijardama strimova donose višestruko nagrađivani francuski duo Ofenbach, brazilski superstar Alok i ekscentrična viralna pop senzacija Oliver Tree, a stižu i Sam Divine & Hannah Wants, Lady Lee i Divolly & Markward! Svi oni pridružuju se zvjezdanoj postavi Exitove glavne bine, koju predvode pop-rap ikone Black Eyed Peas, pokretačka snaga benda Rage Against the Machine Tom Morello, utemeljivač globalnog trap zvuka Gucci Mane, osnivači grupe Sepultura – braća Cavalera, Steve Angello, John Newman, Kenya Grace, Iniko i niz drugih!

Naredno izdanje EXIT festivala, sa temom EXIT Starseeds i sloganom „Probudimo naše supermoći zajedno“, bit će održano od 11. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz nulti dan, 10. juli, rezervisan za posebni Starseeds Takeover performans na Tesla Universe bini!

Superpopularni hitmakerski dvojac Ofenbach potpisuju pjesme koje u zbiru broje više od tri milijarde slušanja, poput „Wasted Love“, „Head Shoulders Knees & Toes“, „Katchi“, „Hurricane“ i najsvježiji „Overdrive”, što ih čini najstrimovanijom francuskom grupom na svijetu! Već 2016. godine njihov hit „Be Mine“ osvojio je radijski etar, zavrijedio zlatnu plaketu i zauzeo mjesto na vodećim Billboard listama. Pjesmama „Around The Fire“ i „You Don’t Know Me“ dobili su podršku vodećih svjetskih izvođača kao što su Robin Schulz i Tiësto, a svoje megauspješne numere okupili su 2022. godine na debitantskom LP-ju „I“.

Pridružuje se brazilski superstar Alok, jedini DJ koji je čak dva puta nastupao pred više od milion ljudi! Na najprestižnijoj DJ Mag listi rangiran je kao četvrti najbolji DJ na svijetu, a na EXIT donosi planetarno popularne hitove poput „Don’t Cry For Me“ sa Jason Derulom, „In My Mind“ sa John Legendom, „Don’t Say Goodbye“ sa Tove Lo i Ilkay Sencan, remiks „Peace Of Your Heart”, kao i „Hear Me Now“, jednu od njegovih najljepših pjesama.

Na Tesla Universe glavnu binu stiže viralna senzacija i svestrani kalifornijski umjetnik performansa Oliver Tree, koji spaja humor, muzički i vizuelni izraz. Njegov drugi album „Cowboy Tears“ iz 2022. godine našao se na sedmom mjestu Billboard liste najboljih alternativnih albuma, a krasi ga i saradnja sa Robinom Schulzom na hit singlu „Miss You“, koji broji više od 250 miliona pregleda samo na YouTubeu! Treći studijski album „Alone In A Crowd“ predstavio je u jesen prošle godine, a na njemu se našla i pjesma „One & Only“ čiji je spot sniman u Beogradu!

Rasplesane house bitove donose i britanske producentkinje i DJ-ice Sam Divine & Hannah Wants u zajedničkom nastupu na Exitovoj glavnoj bini, a pridružuju se i predstavnici domaće DJ scene koje čine beogradski tandem Divolly & Markward i svjetski popularna Lady Lee!

Naredno izdanje EXIT festivala, sa temom EXIT Starseeds i sloganom „Probudimo naše supermoći zajedno“, bit će održano od 11. do 14. jula 2024 na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz nulti dan, 10. juli, rezervisan za posebni Starseeds Takeover performans na Tesla Universe bini. Četvorodnevne ulaznice po promo cijeni od 138 KM i uz uštedu od 40% dostupne su na sajtu EXIT festivala, dok se jednodnevne ulaznice mogu kupiti po cijeni od 69 KM i uštedu od 40%.

Izvor: urbanmagazin.ba

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas