HIT NA NETFLIXU: Gledatelji oduševljeni glumom Adama Sandlera u njegovom novom filmu

“Spaceman”, koji je zasnovan na naučno-fantastičnom romanu “Spaceman of Bohemia” Jaroslava Kalfara iz 2017. godine, premijerno je prikazan na 74. Berlinskom filmskom festivalu

Svi znamo da je Adam Sandler bez napora zabavan, ali njegova gluma nije ništa lošija.

On je mnogo više od običnog zabavljača, iako mu je humor tokom godina veoma dobro došao za brojne glavne uloge u komedijama.

Ali zvijezda Happy Gilmorea i dalje može impresionirati publiku kada ima zadatak da portretira dublje likove.

Gledaoci su pohvalili Sandlera za njegovu izvanrednu igru ​​u njegovom najnovijem filmu, koji je stigao na Netflix.

Ovaj 57-godišnjak je stekao još više poštovanja filmskih fanova nakon što se saznalo da je većinu vremena proveo viseći u zraku uz pomoć raznih žica dok je glumio glavnog lika.

Priznao je da mu je to bio poprilično težak uspjeh, iako je zbog pilatesa prilično fleksibilan, jer ima ‘nezgrapno tijelo‘ na koje se ‘teško naviknuo‘ čak i nakon sedmica treninga na pripremama.

Možda mislite da Sandler izvodi neku vrstu cirkuske akrobacije na užetu, ali on je zapravo pokušavao stvoriti iluziju da lebdi u svemirskom brodu.

Uloga češkog astronauta Jakuba Procházke u nedavnoj premijeri filma “Spaceman” kreće u duboko usamljenu istraživačku misiju u svemiru – iako nije tako sam kao što na prvi pogled misli.

Kosmonaut je poslan na dugotrajno putovanje do ruba Sunčevog sistema kako bi istražio misteriozni drevni oblak prašine u blizini Jupitera, jer počinje shvaćati da mu se život na Zemlji raspada.

U strahu da ga supruga Lenka (Carey Mulligan) možda neće čekati kada se vrati, Prochazka je prisiljen potražiti utjehu u neobičnom izvoru – čudnom stvorenju s početka vremena koje se krije u njegovom svemirskom brodu.

Poznat kao Hanuš (Paul Dano), ovaj neobični pratilac koji navodno daje savjete A-klase pokušava pomoći astronautu da shvati šta je pošlo po zlu prije nego što bude prekasno.

“Spaceman”, koji je zasnovan na naučno-fantastičnom romanu “Spaceman of Bohemia” Jaroslava Kalfara iz 2017. godine, premijerno je prikazan na 74. Berlinskom filmskom festivalu 21. februara prije nego što je sljedećeg dana pušten u bioskope u ograničenoj nakladi.

Ali sada je na Netflixu da svi uživamo iz udobnosti svojih domova – a ljudi koji su ga već vidjeli tvrde da je Sandler odigrao ‘jednu od svojih najboljih uloga‘ u novom filmu.

107-minutni film, koji je režirao Johan Renck, već je naveo gledaoce da ga nazovu ‘dobro odglumljenim, konstantno uzbudljivim i nezaboravnim‘.

Korisnici društvenih mreža sada dijele svoje recenzije na internetu nakon objavljivanja filma “Spaceman” na Netflixu, a čini se da dijele isto mišljenje o Sandlerovom nastupu.

Jedan je napisao: “Spaceman sa Adamom Sandlerom na Netflixu je bio stvarno dobar!!!”

Drugi je napisao: “Ono što se čini kao glupa premisa pretvara se u nevjerovatno tužan i dirljiv film koji toplo preporučujem svima koji žele da ga pogledaju ovog vikenda. Jedan od Sandlerovih najboljih filmova u dugo vremena.”

Treći je dodao: “Upravo sam jutros završio gledanje Spacemana na Netflixu. Mislio sam da je to odlična, lijepa i emotivna znanstveno-fantastična drama. Adam Sandler je bio dobar u ovom filmu.”

Četvrti se našalio: “Svakih nekoliko godina Adam Sandler se pojavi da nam pokaže sve što zapravo može glumiti! #Spaceman.”

A peti je dodao: “Upravo sam završio gledanje Spacemana i bio je to tako sjajan film. Adam Sandler zaslužuje Oskara za taj epski nastup.”

Ako to želite sami provjeriti, Spaceman je sada dostupan za gledanje na Netflixu.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas