HOĆE LI SAVO MILOŠEVIĆ OSTATI NA KLUPI ZMAJEVA: Vico Zeljković dao konkretan odgovor

Vico Zeljković je za N1 govorio o brojnim temama vezanim za Savez, reprezentaciju, seniorsku i omladinske, kao i WWin ligu.

Predsjednik N/FS Bosne i Hercegovine, Vico Zeljković, je u intervjuu za N1 televiziju govorio i o selektoru fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i da li će Savo Milošević ostati na klupi Zmajeva.

“Zavisno kako želimo da postavimo situaciju i da je gledamo i analiziramo. Što se tiče saveza, kakva god bude odluka, neko će biti protiv. Što se tiče Kodre i Hadžibegića šta su bili kriterijumi? Njih ćemo promijeniti sa dugogodišnjim ugovorom, ali smo do sada se vodili da kada je god bila šansa da možemo direktno kroz prva dva mjesta radili smo sve, a jedna od njih bila je i promjena selektora nakon dvije utakmice. To vrijeme je prošlo, mi smo to analizirali, takve stvari nećemo raditi. Izaći ćemo za četverogodišnjim planom za budućnost. Što se tiče odgovornosti, postavlja se pitanje šta je realna ambicija, a šta realan rezultat. Mi ne možemo izaći i reći ‘nije realno da se plasiramo’. Mi moramo postaviti sebi najveće moguće ciljeve”, rekao je Vico Zeljković gostujući u programu N1 televizije.

Izvor: sport1.oslobodjenje.ba

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas