KOŠARAC: Opozicija je u đavoljem paktu protiv Republike Srpske

Kako on navodi, opozicija ne prezava ni od toga da se udružuje sa zapadnim centrima moći, “čak i sa strancem Schmidtom, koji nema legitimitet visokog predstavnika”

Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac rekao je da nije iznenađen priznanjem Christiana Schmidta da je opozicija od njega tražila uklanjanje predsjednika entiteta RS Milorada Dodika korištenjem bonskih ovlasti.

– Mi vrlo dobro znamo ko su inostrani protivnici i politički neprijatelji Republike Srpske, ali isto tako znamo da oni rade u partnerstvu sa domaćim izdajnicima i podanicima, istakao je Košarac.

Istakao je da je opozicija svjesna stvarnosti u kojoj nema podršku građana Republike Srpske, ali da nastoji svim sredstvima doći na vlast.

– Narod jednostavno neće opoziciju. Građani RS ne trpe one koji su servilni međunarodnoj zajednici i bošnjačkim političkim strukturama. Narod prepoznaje one koji štite poziciju i interese Republike Srpske, a to je sadašnja struktura vlasti na čelu sa predsjednikom Srpske Miloradom Dodikom, što se potvrđuje u svakom izbornom procesu, ocijenio je Košarac.

Kako on navodi, opozicija ne prezava ni od toga da se udružuje sa zapadnim centrima moći, “čak i sa strancem Schmidtom, koji nema legitimitet visokog predstavnika”.

Izvor: oslobodjenje.ba

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas