LOŠI REZULTATI UPALILI ALARM: Upravni odbor RK Borca “udario po džepu” stručni štab i igrače

Foto: sportuzvivo.tv/YouTube/screenshot

Rukometaši Borca iz Banjaluke na startu drugog dijela Premijer lige BiH ne pružaju partije kakve se očekuju, njihova forma je toplo-hladno, pa se Upravni odbor Velikana iz Gospodske odlučio na rigorozan potez, a to je smanjenje plate igračima i stručnom štabu Banjalučana.

Tim povodom su se oglasili i čelni ljudi Banjalučana saopštenjem koje prenosimo u cijelosti:

– Upravni odbor Rukometnog kluba Borac m:tel, na juče održanoj hitnoj sjednici, donio je odluku da, prema klupskom pravilniku o nagradama i kaznama, sankcioniše igrače i stručni štab smanjenjem plate za februar mjesec u iznosu od 20 odsto.

Razlog ove odluke su neočekivano loši rezultati na početku proljećnog dijela sezone, zbog kojih smo se udaljili od borbe za šampionsku titulu u Premijer ligi BiH.

Uprava kluba, koja je uz pomoć institucija i sponzora, od početka sezone, uložila velika sredstva, trud i obezbijedila najbolje uslove za trening i vrhunsku medicinsku njegu,  sa pravom može konstatovati da su proljetni rezultati ispod svakog nivoa.

Članovi Uprave žele ovom mjerom podići nivo odgovornosti i odnosa prema Klubu kompletnog sportskog sektora, kako bi se što prije vratili na pobjednički kolosijek i do kraja sezone ostvarili najbolje moguće rezultate – stoji u saopštenju rukometnog kluba Borac.

Izvor: sport.srpskainfo.com

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas