MOSTAR SUMMER FEST: U prodaji jednodnevne ulaznice, evo ko gostuje

Dvanaesto izdanje Mostar Summer Festa, koje organizuje Udruga za promicanje urbane kulture u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, biće održano od 27. do 29. juna na terenu SC Kantarevac i okupiće najaktuelnija imena domaće i regionalne scene.

Kako saopštavaju organizatori, zbog velikog interesa i mnogobrojnih upita u vezi sa kupovinom jednodnevnih ulaznica, Mostar Summer Fest je odlučio da karte u prodaju pusti nešto ranije nego što je to bilo prethodnih godina.

“Jednodnevne ulaznice su u prodaji već danas po promotivnoj cijeni od 25 KM! Idealna su prilika za sve posjetitelje koji ne mogu prisustvovati na sva tri dana festivala”, pojasnili su organizatori i objavili kompletan raspored izvođača po danima.

Kako je nevedeno u saopštenju, prvi dan festivala, otvara lokalni bend “KUD Kuvajt”, nakon čega će se na stageu izmjenjivati kantautor Matija Cvek i njegovi “The Funkesteins”, žestoki punkeri M.O.R.T., kućni bend festa “Zoster” i vladar streaminga Hiljson Mandela

“Drugi dan festivala u sigurnim je rukama peteročlane postave satkane od muzičkih divova svih generacija: ‘Galija’, ‘Urban & 4’, Edo Maajka, Laka, Crni Cerak & Lacku”, pojašnjavaju organizatori.

Na finalu festivala nastupaju “Zabranjeno pušenje” s 40 godina albuma “Das ist Walter”, Mile Kekin prvi put kao solo izvođač, Marčelo kojem će leđa čuvati njegov bend, Mimi Mercedez i alternativni “Jufkamental”.

“Uštedite odmah jer će na dane festivala cijena jednodnevnih ulaznica porasti na 30 KM. Ulaznice su dostupne na info pultu Mepas Malla u Mostaru, online putem sustava kupikartu.ba i svim prodajnim mjestima agencije kupikartu.ba širom BiH”, navode organizatori uz napomenu da su sve informacije o festivalu dostupne na službenoj stranici festivala, te Facebook i Instagram kanalima festivala.

Izvor: Nezavisne

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas