NOVI DETALJI TROSTRUKOG UBISTVA U TUZLI: U stanu pronađena sjekira

Foto: N1

Još uvijek traju vještačenja i istraga u predmetu trostrukog ubistva žene (Amela Čičkušić, 34) i dvoje djece od devet i dvije godine u tuzlanskom naselju Stupine, kao i samoubistva muškarca za kojeg se sumnja da je počinio ova svirepa ubistva

Kako javlja reporter N1 Azur Delić koji se nalazi u Tuzli, potvrđeno je da je u stanu pronađeno oružje te sjekira te da postoje indicija da je njome počinjeno ovo stravično trostruko ubistvo.

“Policija nije odmah ušla u njihov stan nakon što je muškarac izvršio samoubistvo jer su imali problema s njegovom identifikacijom. On je radio u Njemačkoj i vratio se prije nekoliko dana”, naveo je naš repoter.

Jutro nakon što se majka i djeca nisu javljala, odnosno nisu pojavili na poslu i u školi, alarmirana je policija koja je ušla u stan i zatekla užasavajući prizor.

Amela Čičkušić radila je kao medicinska sestra u UKC Tuzla i bila je omiljena među kolegama i pacijentima koji su se emotivno oprostili od nje.

Mujaga Čičkušić bio je medicinski tehničar. Motiv ovog svirepog zločina se utvrđuje.

Javnost u Tuzli, ali i cijeloj Bosni i Hercegovini i regiji je ostala šokirana. Tužilaštvo TK je naložilo obdukciju i DNK analizu kako bi se utvrdili detalji zločina.

Izvor: N1

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas