“PALI‘‘ RATNI ZLOČINAC, PREVOZNIK I PROFESOR FIZIČKOG: Uhapšeno devet osoba zbog droge

Foto: Screenshot

Pretresi se vrše na više lokacija, a na terenu su i službeni psi tragači koji se koriste u pretrazi objekata koje su osumnjičeni koristili

U akciji MUP-a Republike Srpske u Gradišci, usmjerenoj na otkrivanje kriminalne grupe koja se bavila trgovinom narkotika, uhapšeno je devet osoba.

Kako javlja ATV, među uhapšenima su Saša Lipovac iz Gradiške, čovjek sa debelim kriminalnim dosijeom koji je zbog ratnog zločina odležao 10 godina zatvora, zatim prevoznik Danijel Todorović, te profesor fizičkog vaspitanja u dvije osnovne škole Aleksandar Grandić.

Akcija se sprovodi od ranih jutarnjih sati. U naselju Senjak Jedinica Žandarmerije je “upala” u Lipovčevu kuću, dok se u selu Mašići pretresa hala, kamionske cisterne i druga imovina koju je koristio Todorović.

Pretresi se vrše na više lokacija, a na terenu su i službeni psi tragači koji se koriste u pretrazi objekata koje su osumnjičeni koristili. Nekoliko osoba već je sprovedeno u PU Gradiška na dalju kriminalističku obradu.

Prema nezvaničnim informacijama ova akcija je rezultat višemjesečnog rada policije, a osumnjičenima se na teret stavlja da su se duži vremenski period bavili trgovinom narkotika.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas