PORODICA NUDI NAGRADU ZA INFORMACIJU O LOKACIJI PEDOFILA KOJI JE POBJEGAO IZ SUDA: Ivica Mišković već drugu sedmicu izmiče policiji

Foto: Ivica Mišković i dalje u bijegu (FACEBOOK/SCREENSHOT)

Porodica djevojčice iz Banjaluke koju je zlostavljao Ivica Mišković, pedofil i bjegunac iz suda, ponudila je nagradu za informaciju o njegovoj lokaciji.

Ovu informaciju za Srpskainfo potvrdila je majka djevojčice kojoj se život pretvorio u pravu noćnu moru nakon bjekstva pedofila.

Ogorčena majka odbija vjerovati da je Mišković sve izveo sam, te sumnja da je imao nečiju podršku.

– Ne mogu da vjerujem da čovjek koji je godinu i po dana bio u pritvoru, sa vještačkim kukom i plastičnim koljenom pobjegne iz suda i da ga nema već osam dana – istakla je ogorčena majka.

Ona je u ime porodice ponudila nagradu za informaciju o lokaciji na kojoj se krije Mišković.

Podsjetimo, u potresnoj ispovijesti za Srpskainfo, majka djevojčice je otkrila kako je uspjela locirati pedofila i prvi put kada je umakao hapšenju nakon prijave teškog krivičnog djela, ali i sve katastrofalne propuste policije i tužilaštva, zbog kojih do danas niko nije odgovarao.

Dodaje kako su se u međuvremenu pojavile informacija da se Mišković krije u Hrvatskoj, odnosno u Srbiji, ali da u njih ne veruje.

osnovni sud BL
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Naprotiv, ova Banjalučanka je izrazila sumnju da je Mišković imao pomoć jedne osobe koja mu je i ranije pružala podršku, nakon prvog bjekstva.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas