PODRŠKA OPTUŽENOM DODIKU: Košarac prijetio napuštanjem institucija, u prvom redu sjedio direktor SIPA-e

SNSD-ovac i državni ministar vanjske trgovine Staša Košarac u Istočnom Sarajevu organizirao je sastanak na kojem je pružena podrške optuženom Miloradu Dodiku.

Fena javlja da su brojne medijske ekipe došle u Administrativni centar Vlade RS, ali je ulaz bio omogućen samo ekipama RTRS-a, ATV-a i Srne.

Nakon sastanka koji je trajao nešto više od sat vremena ministri Staša Košarac i Srđan Amidžić dali su izjave samo predstavnicima ove tri medijske kuće. Ostale medijske ekipe, koje su strpljivo čekale kraj sastanka ispred zgrade Administrativnog centra, ostale su uskraćene za informaciju sa sastanka.

A, kako RTRS prenosi, Košarac je rekao da je potvrđen jedinstven stav – lojalnost Republici Srpskoj i očuvanje njenog ustavnog kapaciteta.

Košarac je naglasio da je neupitna podrška politici Republike Srpske, te da su zaposleni u institucijama koji dolaze iz Republike Srpske iskazali punu podršku institucijama RS.

“Sudski proces protiv predsjednika Republike Srspke Milorada Dodika svi su okvalifikovali kao politički”, istakao je Košarac.

Zanimljivo je da se sastanku odazvao i Darko Ćulum, direktor SIPA-e, koja bi trebala istraživati Milorada Dodika.

Izvor: raport.ba

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas