POKRET PRAVDE: Davor Dragičević kandidat za gradonačelnika Banjaluke?

Sudeći prema objavi "Pokreta pravde" na Facebooku, Davor Dragičević bi mogao biti kandidat za gradonačelnika Banjaluke

Foto: Buka

Kako je rečeno, iako ništa nije definitivno, njegova kandidatura jeste u planu i biće uskoro ozvaničena.

“Razmišljali smo o kandidatu za prvog čovjeka naše Banjaluke. To mora biti ličnost koja je simbol prave borbe protiv režima. Kako ovdje, tako i bilo gdje. Ta ličnost za nas je čovjek koji okupio najveći broj ljudi na protestima protiv zla u Banjaluci ikada (bez autobusa, sendviča i slično) i koji je pokazao zube i snagu protiv režima. Progonjen, hapšen, procesuiran, ponižavan, etiketiran, diskriminisan. Valjda vam je jasno o kome pričamo. Davor Dragičević .Ono što nas posebno raduje jeste činjenica da je Davor spreman da uđe u ovu borbu i oslobodi naš grad.Pored pozicije za gradonačelnika u planu nam je i izlazak sa odborničkom listom. Prošli put je odborničku listu nosio naš predsjednik Ozren Perduv i vjerujemo da će tako biti i ovaj put.Pišite nam i vi koga biste voljeli vidjeti na našoj odborničkoj listi. Naravno, pozivamo sve zainteresovane za našu borbu i predstojeće aktivnosti da nam se javite.Borba još traje i nije predana!” piše na Fb stranici Puta pravde.

Oni su dalje naveli kako “protiv vladajuće partije i režima ne treba da trošimo riječi, jer smo o njima sve rekli i protiv njih se i borimo. Oni su uzrok našeg osnivanja. Tako da je suvišno trošiti riječi na njihovog zvaničnog kandidata”

“Režim ima i nezvaničnog kandidata, a to je trenutni (i nadamo se odlazeći) gradonačelnik Banjaluke. On i njegova simbioza su i više nego očigledni i tvrdimo da režim boljeg slugu interesa krupnog kapitala nije imao” objavili su oni.

Izvor: Buka

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas