REŽISER I MUZIČAR NIKOLA PEJAKOVIĆ KOLJA PODRŽAO VUČIĆA: Članovi benda “Grobovlasnici” izjavili da bend više ne postoji

Foto: danas.rs

Najavljeni koncert Kolje i Grobovlasnika u Beogradu je otkazan, jer ostali članovi benda “Grobovlasnici” ne žele da nastupaju sa Nikolom Pejakovićem. Jedini razlog zašto su članovi benda donijeli ovakvu odluku je to što je popularni Kolja potpisao podršku listi “Srbija ne sme da stane – Aleksandar Vučić”.

Svojim potpisom podrške ovoj listi, popularni Kolja je ostao sam na bini, jer ostali članovi benda ne žele da budu dio njegovog političkog angažovanja.

Ivan Aleksijević, klavirista, je potvrdio vest da je koncert otkazan i dodao da je razlog tome to što se Pejaković politički aktivirao.

– Grobovlasnici sa tim nemaju veze, to je nažalost njegova (Nikola Pejaković prim. aut.) odluka zbog koje taj bend više ne postoji, jer članovi benda ne žele da budu deo njegovog političkog angažmana i sve što mogu da kažem je da osećam veliko razočarenje, bes i tugu – napisao je Aleksijević.

Ubrzo je stigao i odgovor.

Bravo majstore! Neka ga, neka nastupa sam. Gledao sam vas 4 puta, poslednji put letos na ARELMM-u kad ste po mom mišljenju i najbolje zvučali sa osveženom postavom – napisao je Dragan Drinčić.

Dakle, podrškom Aleksandru Vučiću Nikola Pejakoviću je razočarao i svoj bend, a i gomilu fanova koji su uvažavali njegovu muziku.

Izvor: direktno.rs

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas