RODITELJI U PANICI: Zatamnjeni Golf presreće djecu

Nadležnoj policijskoj stanici prijavljeno je da se nepoznato lice iz automobila Golf obratilo maloljetnom licu nudeći mu novac i vožnju

Banjalučka policija pokrenula je istragu nakon što se među roditeljima vrtićke djece pojavila informacija da je nepoznata osoba zatamnjenim Golfom presretala djecu i nudila im novac da uđu u automobil!

Informacija se pojavila u viber grupi, koja okuplja više roditelja, gdje je navedeno da je u naselju Lazarevo nepoznata osoba u Golfu, zatamnjenih stakala, navodno nudila novac djeci da uđu u automobil.

Navodno je isto vozilo primjećeno i u naselju Petrićevac, a ta saznanja su prijavljena policiji.

U PU Banjaluka navode da je nadležnoj policijskoj stanici prijavljeno je da se nepoznato lice iz automobila Golf, koje se kretalo u naselju Lazarevo, obratilo maloljetnom licu nudeći mu novac i vožnju, javlja ATV.

– To je izazvalo strah i uznemirenost kod maloljetnika, koji se udaljio iz te ulice. Policijski službenici PU Banjaluka preduzimaju sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja i provjere navoda navedene prijave, rekla je portparol PU Banjaluka Milana Stojnović.

Izvor: ATV, Oslobođenje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas