SA SDS-OVOG PROFILA PODRŽANA KRITIKA VUČIĆA: Iz stranke ekspresno utvrdili da je profil hakovan

Foto: rtvbn.com

SDS kao što je poznato poštuje poziciju predsjednika Srbije i politički rad Aleksandra Vučića, poručili su iz SDS-a

U jednom od brojnih komentara na društvenim mrežama u kojima se kritikuje predsjednik Srbije Aleksandar Vučić “potkrala” se i jedna zanimljivost. Naime, korisnik twittera Aleksandar Savanović je objavio poruku kako bi trebalo provesti proceduru kojom bi se utvrdilo da li je Vučić mentalno sposoban obavljati funkciju predsjednika.

Međutim, uz ovu poruku objavljeno je i da ju je prenio, odnosno retvitovao, i SDS. S obzirom da se i vlasti i opozicija u RS-u “iz petnih žila” trude da pokažu kako s Vučićem imaju dobre odnose, SDS je u roku odmah objavio informaciju da im je profil  na Twitteru hakovan.

– Hakovan stari Twitter profil Srpske demokratske stranke

Desio se hakerski napad na Twitter profil Srpske demokratske stranke koji se već dugo vremena ne koristi kao stranačko glasilo i pojedini zlonamjernici su pokušali da tim putem nanesu medijsku štetu Srpskoj demokratskoj stranci prenoseći političke poruke koje ne odražavaju naše političke stavove.

Naša IT podrška radi na vraćanju hakovanog Twitter naloga ili na njegovom gašenju.

Srpska demokratska stranka kao što je poznato poštuje poziciju predsjednika Srbije i politički rad Aleksandra Vučića koji je već godinama pokazao da je dokazani prijatelj Republike Srpske.  Ovakva politička podmetanja sa hakovanjem Twitter naloga neka služe na čast onima koji su se odlučili na ovakav potez, saopćeno je iz SDS-a.

Izvor: oslobodjenje.ba

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas