SKANDAL TRESE DINAMO: Huligana iz Atine ubacili u avion, navodno je riječ o sinu člana skupštine kluba

Foto: nacional.hr

Ubica 29-godišnjeg navijača AEK-a Michalisa Katsourisa još nije pronađen, a hrvatski magazin Nacional tvrdi da Dinamo već dugo vremena krije jednu stvar vezanu za ovaj šokantan slučaj koji se dogodio početkom augusta u Atini.

Naime, novinari magazina su od izvora bliskog čelnicima Dinama saznali su da je klub već mjesec i po dana na iglama u strahu od curenja informacija u javnost o tome kako se u avionu s kompletnom ekipom Dinama nalazio “čudan putnik”.U Grčku su, kako navodi Nacional, otputovala 64 člana Dinamove delegacije, a iz Atine se vratilo njih 65.

Taj slijepi putnik, 65. osoba u avionu, bio je jedan od pripadnika Bad Blue Boysa kojeg je vodstvo Dinama u noći kad je došlo do krvavih navijačkih sukoba i potom masovnog hapšenja hrvatskih navijača, prošvercalo u hotel u kojem je boravila Dinamova delegacija, dalo mu Dinamovu odjeću, a onda su ga ukrcali na charter let i dovezli u Zagreb.

U pitanju je Dino Kordić, sin Željka Kordića, inače člana Skupštine Dinama.

Dino Kordić sakrio se iza grma i nazvao oce Željka. On je nazvao Vlatku Peras u Atenu, a ona poslala Miljenka Sakomana i Brunu Markovića da ga pokupe. Željko Kordić sve je potvrdio policiji. U Dinamu strahuju od mogućih sankcija za Vlatku Peras i klub. Da im je Dino Kordić bio sumnjiv, grčka policija već bi tražila njegovo izručenje, jer je bio na popisu navijača koji su ušli u Grčku.

Izvor: nacional.hr, klix.ba

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas