UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO NAVIJAČA U ATINI: Nije u pitanju ni navijač Dinama, ni navijač AEK-a

Prema najnovijim vijestima koje stižu iz Grčke, ubica navijača AEK Mihalisa Katsourisa je uhapšen. Radi se o od ranije dobro poznatom navijaču Panathinaikosa.

Od tragičnog događaja policija je uhapsila 104 osobe, od toga 97 državljana Hrvatske. Među uhapšenima i osumnjičenima da su organizovali tuču su trojica navijača Panatinaikosa, grčki državljani stari 22, 26 i 27 godina.

U srijedu su se pojavile spekulacije da bi ubica mogao da bude neko od navijača Panathinaikosa, a u četvrtak je u istrazi došlo do velikog pomaka piše Sport klub.

Navijač Panathinaikosa, od ranije dobro poznat grčkoj policiji, dvadeset devetogodišnjak koji je već služio zatvorsku kaznu i na slobodi je uslovno posljednjih šest mjeseci sada je glavni osumnjičeni za ubistvo Katsourisa.

Pozivajući se na izvještaje policije, grčki mediji navode da je uhapšeni navijač Panatinaikosa visoko na listi glavnih osumnjičenih. Dodaje se da je on među onima kojima su uzeti otici pristiju i uzorak DNK.

Ipak, u isto vrijeme stižu izvještaji da zbog brojnih, a različitih, ubodnih rana, policija sumnja da je u ubistvu navijača AEK zapravo učestvovalo više osoba.

Izvor: raport.ba

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas