UKRADENO 2 MILIONA MARAKA: Pronađen automobil kojim su pobjegli razbojnici nakon filmske pljačke

Automobil “Seat”, za koji se sumnja da je korišten u pljački dva miliona maraka u naselju Lauš, pronađen je sinoć kasno u Banjaluci.

Vozilo je oko 23 časa pronađeno na parkingu u banjalučkom naselju Sunce. Pljačkašima i dalje nema traga, a policijska potraga intenzivno traje.

Nepoznati razbojnici ukrali su juče oko dva miliona konvertibilnih maraka u filmskoj pljački u banjalučkom naselju Lauš.

Kako se saznaje, lopovi su ogromnu količinu novca odnijeli u tri torbe. Pljačka se dogodila juče oko 16 časova kada su razbojnici vlasnici mjenjačnice napravili sačekušu.

Pljačka je vjerovatno bila “tipovana” a razbojnici su tačno znali da se radi o velikom iznosu novca. Prema saznanjima medija, oni su vlasnicu mjenjačnice čekali pred kućom u kojoj živi.

Kompletan grad juče je bio blokiran, na izlazima iz Banjaluke su bili policajci naoružani dugim cijevima i tragalo se za pljačkašima.

Stanari ulice, ukojoj se pljačka dogodila, ispričali su da je crni ”seat”, sa stranim registarskim oznakama, satima bio parkiran u ulici. Tek kasnije im je postalo jasno i zbog čega.

Prve informacija s terena ukazuju da su pljačkaši bili maskirani, te da im je nakon napada na mjestu pljačke ispao suzavac.

Izvor: atv, srpskainfo.com

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas