“ZBOG DUŽEG NESLAGANJA U ORGANIZOVANJU I DJELOVANJU STRANKE”: Natalija Trivić napustila Ujedinjenu Srpsku

Foto: Vlada RS

Direktorka Javnog preduzeća Aerodromi Republike Srpske, Natalija Trivić, podnijela je ostavku na sve funkcije i istupila iz Ujedinjene Srpske.

Tu informaciju je za Srpskainfo potvrdila Trivićeva.

Mada su se pojavile informacije da je već uzela člansku kartu SNSD, ona kaže da nigdje nije prešla.

–Odluku o istupanju iz Ujedinjene Srpske donosim iz ličnih i profesionalnih razloga, primarno zbog dužeg neslaganja u načinu organizacije i djelovanja US koja se danas bitno razlikuje od one prije nekoliko godina sa kojom je ova politička organizacija ostvarila programske rezultate, primarno okrenute građanima Republike Srpske – navodi se u dopisu koji je Trivićeva uputila vrhu stranke, a u koji smo imali uvid.

Inače, Trivić ima impozantnu poslovnu biografiju u najrazličitijim resorima: bila je direktorka Sektora programa RTRS-a, šefica marketinga i odnosa s javnošću u kompaniji „Optima Grupa“, te generalna direktorka preduzeća „UP Studio Production”. Birana je za odbornicu u Skupštini grada Banjaluka, a potom je preuzela funkciju načelnice Odeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku u banjalučkoj gradskoj upravi.

Nakon opštih izbora 2018. bila je ministarka prosvjete i kulture u Vladi Republike Srpske, a u aprilu prošle goduine došla je na mjesto v.d. generalnog direktora JP “Aerodromi RS”.

Izvor: srpskainfo.com, Valter

Facebook
Twitter
LinkedIn

Autor

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas

Valter Portal

Mi istražujemo za Vas